Android aplikacija

android aplikacija

ad1500 android aplikacijaIako je blog tematski vezan za jedno davno doba u kojem je tehnološki napredak bio obilježen nekim drugim postignućima, njegova prezentacija ipak mora pratiti suvremene trendove.

Među njima je i zasebna aplikacija za ANDROID uređaje putem koje možete čitati tekstove i gledati video bez upotrebe browsera čime ćete brže provjeravati novosti ili se vraćati omiljenim objavama.

U planu su još neke dorade i dodatne funkcije pa povremeno provjerite ima li promjena u verziji. Obavijesti će se pojavljivati i na facebook stranici.

Za instalaciju je potrebno  skinuti apk file na vaš mobitel – direktno koristeći mobilni uređaj ili putem računala i nakon toga apk uploadati na vaš smartphone ili tablet (koriteći usb kabel ili neku aplikaciju za prijenos i sinkronzaciju podataka). Preporuča se preuzimanje putem mobilnog uređaja.

screenshot_2016-11-11-09-51-421Na mobilnom uređaju mora biti omogućena opcija pod settings > sigurnost > nepoznati izvori. Aplikacija se na ne nalazi (za sad) na Google playu pa treba omogućiti ovu opciju kako bi instalacija bila moguća. U trenutku kad je apk file na vašem mobilnom android uređaju, a spomenuta opcija omogućena, kliknite za instalaciju. Na ekranu će se među instaliranim aplikacijama pojaviti i ikona vašeg omiljenog video bloga.

 

 

AD1500_v002 DOWNLOAD