UG Margareta Margečan – razgovor s predsjednicom Ivanom Karpov

, , Leave a comment

UG Margareta Margečan

Objava videa Dolina vitezova i dvorac Bela II povezala me s ljudima iz UG Margareta Margečan. Ubrzo sam dogovorio razgovor s mladom i energičnom predsjednicom Ivanom Karpov.

U razgovoru s njom moći ćete saznati sve o nastanku, postignućima i ciljevima ove udruge.

Entuzijazam

Također moram istaknuti da mi je bilo iznimno drago upoznati čovjeka koji je spiritus movens cijele udruge i jedan od njenih osnivača – Zvonko Brežnjak.

Zaljubljenik u svoj kraj, njegovu povijest i kulturu te osoba bez koje zasigurno nebi bilo sadašnjih simbola mjesta – vodenice i table “Dolina vitezova”.

UG Margareta MargečanUG Margareta Margečan UG Margareta Margečan

Dolina vitezova

Saznanje da ti vrijedni ljudi i vizionari budućnosti svog zavičaja cijene moj rad, veliko je priznanje. Isto tako njihovo zalaganje za  vrijednosti koje cijenim, dodatno me učvrstilo u želji da otkrivam takve skrivene ljepote i predstavljam ih javnosti. Moja zaljubljenost u Dolinu vitezova traje već 15 godina te je sad prilika da se na svoj način odužim kraju koji mi je pružio brojne trenutke uživanja i opuštanja.

Margetje u Margečanu

Za kraj mogu samo ponoviti Ivanin poziv da im se pridružite na Margetju koje UG Margareta  od 13. – 16.07.2017. organizira po 11. puta. Upoznajte kako se nekad živjelo i zabavite u društvu dobrih ljudi.

 

 UG Margareta Margečan

UG Margareta Margečan

UG Margareta Margečan

UG Margareta Margečan

 

Leave a Reply